Helsinki pe 16.8

Tälle lennolle ei ole enää vapaita paikkoja jäljellä.

Pallolento.com ja Kokemuskauppa.com ovat mukana Helsingin juhlaviikkojen avajaisissa.

Helsingin juhlaviikkojen avajaisissa 16.8. koetaan uskomaton Kaupunkitorvet esitys http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/tapahtuma/soiva-kaupunki-kaupunkitorvet/ . Helsingin Kauppatorin alueella yleisö pääsee nauttimaan saksalaisen taiteilijan Christoph Schlägerin tapahtumaa varten säveltämästä konsertista, johon kuuluu kierrätysmateriaaleista rakennettuja, valtavia Kaupunkitorvia sekä lisäksi mm. jäänmurtaja Urho sekä kuumailmapallojen musiikillinen ylilento. Taideperformanssiin sulautettuna torin yli lentää seitsemän kuumailmapalloa. Niiden koreihin on kiinnitetty kaiuttimet, joista kuultava musiikki on osa esitystä.

Kuumailmapallojen musiikin järjestää englantilainen Sky Orchestra, joka on tuonut vastaavia performansseja eri puolille maailmaa. Aikaisemmin esitykset ovat olleet itsenäisiä, nyt esitys liitetään ensimmäistä kertaa sisään suurempaan kokonaisuuteen. Sky Orchestran isä on taiteilija Luke Jerram. Tietoa heidän toiminnasta löytyy täältä http://www.skyorchestra.co.uk/

Pallolento.com ja Kokemuskauppa.com ovat mukana kuumailmapallojen ylilennossa. Viisi kuumailmapalloa tulee Suomesta ja kaksi Englannista. Merkittävä haaste on luonnollisesti sää. Pallojen on oltava tarkalleen oikeaan aikaan kauppatorin yllä. Lentoonlähtöpaikka kuumailmapalloilla valitaan tuulen suunnan mukaan ja se sijaitsee ½ - 5 km:n päässä Kauppatorista. Mikäli sää estää pallojen operoinnin avajaisiltana 16.8. perjantaina, varapäiviä ovat lauantai- ja sunnuntai-ilta. Tällöin Sky Orchestra on itsenäinen esitys.

Ajankohta: 
16.08.2013
Lentotyyppi: 
Tapahtumalento
Paikkoja: 
0
Paikkoja varattuna: 
0
Jonotusmahdollisuus: 
Ei

Jos lennolla on tilaa ja haluat mukaan tälle kuumailmapallolennolle, varaa paikkasi yllä olevalla lomakkeella lahjakorttisi koodilla. Jos sinulla ei ole lahjakorttia, voit ostaa lennon Kokemuskaupasta ja varata paikan saamallasi kokemuskoodilla.